Misija & Vizija

Mobilni biznis i internet imaju dominantan uticaj na sve brže globalne promene oko nas. Da bi bili u stanju da održimo i povećamo naše poslovanje u narednih deset godina i više, radimo svakodnevno na prepoznavanju najrelevantnijih trendova i tehnologija, kao i promena u potrebama naših klijenata koje će uticati i oblikovati naše i njihovo poslovanje u godinama koje dolaze. Strpljivo se fokusiramo na budućnost u našim aktivnostima. To nam omogućava da pomognemo našim partnerima i klijentima da nam se pridruže kao pobednici u vremenu koje dolazi.

Naša strategija

NTH Media je deo NTH grupe, vodećim AISP u Europi (Aplication and Infrastructure Service Provider) za mobilne servise. NTH grupa je osnovana 1999. godine u Švajcarskoj.
Poslovni uspeh NTH Grupe pokreću 3 ključna faktora: ubrzati, proširiti i inovirati.

 

Ubrzanje

Tržište je postalo izuzetno dinamično i globalno, kao i konkurencija. Bez obzira na njihovu veličinu, brza tržišta pobeđuju ona koja su spora!

 

Proširenje

Naš strateški cilj je da ponudimo još direktnije veze sa operaterima mobilnih mreža nego bilo koji drugi konkurent.

 

 

Inovacije

Predviđanje i prilagođavanje novim trendovima i zahtevima kupaca kroz konstantno inoviranje, implementaciju najnovijih tehnologija i prilagođavanje poslovnog modela.

Misija

Stvaranje inovativnih mobilnih rešenja po sistemu” ključ u ruke” koja pokrivaju kompletan lanac mobilnog poslovanja i sa ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva klijenta i partnera kroz dugogodišnje i prosperitetno partnerstvo.

 

Vizija

Postati lider na tržištu vođenjem komunikacione revolucije i ispunjavanjem obećanja istinske mobilnosti sa pametnim inovacijama koje je stvorio visoko motivisan tim profesionalaca.