Affiliate rrjetet

Affiliate mreže

Dizajnirane za pokretanje poslovnog oglašavanja

Bilo da ste partnerska mreža, oglasna mreža, medijski kupac ili oglašivač, potreban vam je pouzdan i sveobuhvatan softverski proizvod za oglašavanje, praćenje performansi i optimizaciju prometa. Izgradili smo liniju proizvoda specijalizovanu za internet i mobilno oglašavanje koja se sastoji od sledećih proizvoda baziranih na cloud-u:

  • Ad Server – napredni server za plasiranje reklama sa mobilnom i web podrškom, RTB integracijom i preciznim targetiranjem,
  • Affiliate Software – fleksibilan i bogat partnerski softver za praćenje partnerskih mreža i programa sa pametnom optimizacijom konverzije i inovativnim mogućnostima za prikazivanje oglasa
  • Traffic Analyzer – jedinstveni alat za usmeravanje prometa na osnovu setova pravila, pruža informacije o vašim posetiocima.

Fokus naših proizvoda je na fleksibilnosti. Možete prilagoditi funkcije sistema u skladu s vašim specifičnim poslovnim potrebama. Pored toga, inovativni in-house algoritmi za optimizaciju prometa će osigurati da kupite samo promet koji se zaista konvertuje.