VAS provajderë

VAS provajderi

Prilagođene VAS usluge – vi imate ideju, mi vodimo do realizacije

NTH Grupa je međunarodni provajder za VAS rešenja i pružalac usluga od 2001. Sarađujemo sa više od 100 medijskih kuća i VAS provajdera kao B2B ekskluzivna tehnologija i pružamo celokupne servisne usluge. Sa vlastitim in-house proizvodima, okvirima i platformama u mogućnosti smo da dostavimo na zahtev end-to-end prilagođena rešenja (uključujući konsalting i ideje, koncepte, specifikacije, dizajn, razvoj, testiranje i implementaciju sa našim ili podacima klijenata). Omogućavamo 365/24 operacije, upravljanje, podršku i profesionalnu brigu o krajnjim korisnicima.

Pružamo usluge koje  obuhvataju mnoge elemente, uključujući direktnu naplatu preko operatera, SMS, MMS, IVR, mobilni internet, mobilne aplikacije, streaming i back-endove uključujući napredni CRM i user wallet . Napredne servisno-logičke platforme nam omogućavaju da pružimo najkraće vreme opsluživanja integracije sa spoljnim platformama i sistemima.

Mi nudimo:

  • Raznevrsteusluga: igre,glasanje, usluge bazirane na IVR-u, društvene mreže, pretplatu nasadržaje, videona zahtevi sl.
  • Višestrukenačine plaćanja(jednokratno iliputem pretplate) i lokalnooptimizovanetokoveplaćanja
  • Konsalting, koncept i realizacijazamonetizacijuza vlasnikesadržaja imedijske kuće
  • Mogućnosthostingau našimmeđunarodnimcarrier grade centrima podataka
  • Mogućnost svih usluga i rešenja pod vašim brendom ili imenom
  • Sve usluge obuhvataju naprednuposlovnu analitiku, pružajućidubokuvid uperformanseusluga itemelj zadonošenje odlukai optimizacijuusluga.