Ubrzajte protok informacija putem SMS-a i push obaveštenja

SMS I PUSH INFO USLUGE

Danas postoje brojni načini za prenošenje informacija. Međutim, stopa otvaranja tekstualnih poruka na pametnim telefonima je, međutim, višestruko veća od bilo kog drugog kanala. Zbog toga, SMS kanal se sve više koristi za važne informativne usluge jer je jedini dostupan na svim mobilnim uređajima širom sveta.

Automatizovane kratke poruke poput SMS-a savršeno su sredstvo komunikacije kako bi kupci, zaposleni i partneri bili u toku sa najnovijim informacijama.

Steknite prednost u brzini širenja informacija slanjem kratkih poruka putem SMS-a, push notifikacija i messaging aplikacija.

KONTAKTIRAJTE NAS

INFORMACIONE USLUGE NA PRAVOM MOBILNOM KANALU

SMS poruke su jednostavne za upotrebu za sve starosne grupe, a uz to imaju najviše stope isporuke i otvaranja.

Stoga je SMS najbolji kanal za prenos važnih informacija koje primalac ne sme da propusti.

Messaging aplikacije najčešće se koriste za izgradnju i održavanje privatnih odnosa s porodicom ili prijateljima.

Kompanije koje žele da ojačaju odnose sa kupcima i obaveste ih o svojoj ponudi takođe se mogu osloniti na ovaj oblik komunikacije.

Prilikom kontaktiranja korisnika, imajte na umu zakone Republike Srbije i Opštu uredbu o zaštiti podataka Evropske Unije (GDPR). Za kontaktiranje korisnika, oni prevashodno moraju dati svoju saglasnost.

Nove brojeve mobilnih telefona koje možete kontaktirati u marketinške ili informativne svrhe možete obezbediti kroz privlačne marketinške kampanje, nagradna takmičenja i ponudu promotivnih popusta.

Informišite svoje zaposlene ili klijente o novostima putem push obaveštenja.

Kako biste osigurali kontinuirani protok informacija, primaoce obaveštavajte na vreme putem push obaveštenja.

AUTOMATIZACIJA INFO USLUGA

Automatizovani protok informacija štedi troškove osoblja i osigurava nesmetanu komunikaciju.

Nadogradite Vaše postojeće aplikacije i IT sisteme integrišući ih sa kanalima poput SMS-a, WhatsApp-a, Vibera ili App Push-a.

Francuski predsednik Emanuel Makron odabrao je upravo SMS poruke kako bi svoje građane obaveštavao o merama bezbednosti tokom pandemije Covid-19.

Korisnici žele da im informacije poput vremenske prognoze, izveštaja o stanju u saobraćaju ili pak o važećim merama protiv pandemije, budu uvek dostupne.

Virtualni SMS brojevi i chatbotovi na aplikacijama za razmenu poruka (Viber, WhatsApp, Facebook Messenger) mogu lako da obrade takve upite i odmah pruže zatražene informacije, a korisnicima su dostupni 0/24.

Naš Messaging Gateway Vam omogućava slanje i primanje kratkih tekstualnih i audio poruka širom sveta.

KONTAKT