Steknite nove kontakte za buduće reklamne kampanje pomoću mobilnih i SMS nagradnih konkursa

MOBILNE I SMS NAGRADNE IGRE

Pomoću SMS-a možete lako da vodite nagradna takmičenja, kvizove i nagradne igre. Ne postoji efikasniji kanal od kratkih poruka na mobilnim telefonima za stupanje u kontakt sa postojećim i novim kupcima, posebno kada je to zanimljivo i zabavno.

Učešće u takmičenjima putem SMS poruka je intuitivno i, povrh svega, može se obaviti brzo i sa bilo kog mesta. Sama nagradna igra često se oglašava u tradicionalnim medijima kao što su reklamni časopisi, posteri ili pakovanje proizvoda. Učesnici treba samo da pošalju SMS sa ključnom rečju na kratki broj. Izvlačenje nagrada, obaveštavanje pobednika, pa čak i dodela nagrade, npr. digitalni vaučer, može se izvršiti automatski.

Saznajte kako do novih kupaca putem nagradnih igara.

KONTAKTIRAJTE NAS

PREDNOSTI ORGANIZACIJE SMS NAGRADNIH IGARA

Povećajte učestalost ponovljenih kupovina redovnim nagradnim igrama. 

Možete podstaknuti učešće tako što ćete od kupaca zahtevati da fotografišu priznanice kako biste povećali stvarne posete prodavnici.

Dodatno podstaknite prodaju.

Nakon što se korisnici uspešno prijave za nagradnu igru, pošaljite im kupon kako biste ih dodatno motivisali za kupovinu.

Prilikom organizovanja nagradne igre treba imati na umu i pravne aspekte. Nagradne igre i takmičenja regulisani su saveznim Zakonom o novčanim igrama i ne mogu se slobodno dizajnirati. Nagradne igre za koje je potrebna kupovina ili druge novčane zarade možda se ne baziraju na principu slučajnosti.

SMS nagradne igre izvrstan su način za generisanje kontakata kojima u budućnosti možete slati marketinške kampanje.

Interaktivnim i zanimljivim pristupom možete stvoriti vrlo solidnu bazu podataka sa brojevima i adresama korisnika.

Putem naše platforme možete pratiti tok i uspeh vaše nagradne igre.

Možete pratiti radnje učesnika od mesta ulaska u takmičenje do korišćenja njihovih kupona ili vaučera, a sve na jednom web portalu.

Savetujemo Vam najbolje marketinške strategije koje možete iskoristiti za sticanje novih kupaca.

KONTAKT