Efikasno upravljajte rezervacijama pomoću SMS podsetnika

TERMINKOORDINATION MIT KURZMITTEILUNGEN

SMS poruke se najbrže pročitaju i kao takve idealno su sredstvo za slanje podsetnika i potvrda za rezervacije. Slanje podsetnika za ugovorene termine ostavlja profesionalni izgled i smanjuje mogućnost nedolazaka te nepotrebnih gubitaka.

Osim toga, SMS podsetnici omogućavaju i dvosmernu komunikaciju s 2-way brojevima koja se može koristiti za izmene termina rezervacije. Na ovaj način ne samo da ćete smanjiti nedolaske, već i povećati prodaju zahvaljujući dobro isplaniranom kalendaru.

Bez obzira da li Vam je potrebna integracija u Vaš trenutni sistem rezervacija ili kao samostalno rešenje, mi Vam to možemo pružiti.

Kontaktirajte nas

OSTALE PRIMENE

Jednostavna registracija i potvrđivanje rezervacije

Rezervisanje termina sastanka putem SMS poruke je praktično za korisnike i garantuje pouzdanost.

Vaši kupci mogu potvrditi, otkazati ili izmeniti datum rezervacije putem SMS poruke. Sistem za rezervisanje automatski upravlja rezervacijama umesto Vas.

Automatizovane glasovne poruke

Ako primalac ne dobije SMS poruku, sistem  može korisniku uputiti automatsku glasovnu poruku.

Voice Sprachnachricht Erinnerungen

Rezervacija putem chatbota

Svojim korisnicima možete omogućiti da termine zakazuju putem chatbota na messaging aplikacijama (Facebook Messenger, Viber, WhatsApp). Prepustite planiranje rezervacija chatbotu i fokusirajte se na ono što je bitno – Vaše poslovanje.

Pozivnice za sastanke

Za planiranje sastanaka najčešće se koriste servisi kao što je Google kalendar. Za važne sastanke koji se ne smeju propustiti koristite automatizovane SMS podsetnike i šaljite SMS pozivnice.

 

Automatizujte rezervacije i podsetnike za sastanke putem SMS-a.

KONTAKT